sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Mä en pidä linnuista...

mutta tällaisissa pussukoissa ne on ihan mukiinmeneviä. En ymmärrä mistä johtuu, mutta ällöimpiä lintuja on sorsat. Niitten rinta on niin pullee ja niillä on niin lyhyet jalat ja ne lyllertää. Linnut voi olla myös pelottavia. Keväällä kerran menin tohon meiän rantaan kattoon joutsenia ja ne kaikki sata joutsenta lähti kerralla lentoon.. wou, mikä ääni! No olipas taas aihe!



Vetoketjupussukka on tehty vanhasta villapaidasta ja sen vuori sekä lintu pöytäliinasta. Nappipussukkasametti löytyi tilkkupussista ja pilkkukangas, josta tein myös pissukkan vuorin, on Eurokankaasta. Linnun siipi on vanhasta froteepyyhkeestä.



Ja muutes! Viimeks tilitin niistä Satuhäistä! Mieheni tais laittaa kiusallaan perjantaina pyöriin SATUHÄÄT, koska viimeks olin niin pöyristyny tuosta ohjelmasta. Mutta aina voi yllättyä. Parasta tv-viihdettä ikinä oli Ponin ja Aasin häät!!! Suosittelen kaikille: Poni ja Aasi Satuhäissä Ihanan sekasia tyyppejä! Ja vastakohta kaikille perus-prinsessa-hössölle! Tunnetteko muuten yhtään häähullua miestä?

Ei kommentteja: